case din lemn Case din Lemn
Construim case din lemn in stil Canadian utilizand panouri
termoizolate de tip sandwich, produs ce a cunoscut
o crestere spectaculoasa in tara noastra.Citeste mai mult..
Case de Lemn Case de Lemn
Detalii despre case de lemn stil canadian si
caracteristici ale caselor de lemn stil romanesc.Citeste mai mult...
Casa Lemn Casa Lemn
Care sunt materialele din care se construieste casa lemn,
rezistenta si izolatia unei case de lemnCiteste mai mult...


Case din Lemn la Cheie

Case din Lemn la Cheie

Multi dintre clientii cu care intram in contact ne solicita pret pentru case din lemn la cheie.


Experientele anterioare ne-au determinat sa oferim case complet finisate, depasind faza de "gri".


Astfel, casele pe care le oferim in preturile prezentate, sunt case care nu au:


 • pardoseli: gresie, parchet, mocheta;

 • centrala termica si calorifere;

 • faianta si obiecte sanitare;

In rest, casele sunt complet echipate si finisate, avand inclusiv prize si intrerupatoare functionale.


Consideram in avantajul clientului sa oferim case din lemn la cheie, fiind foarte usor ca apoi sa se aleaga decoratiunile si obiectele sanitare in functie de preferinte si buget.


Pentru ca multi dintre beneficiari ne-au solicitat casele "la cheie", avem capacitatea de a raspunde acestor solicitari.


Sistemul pe care il agreem este urmatorul: clientul isi alege si achizitioneaza materialele ( pardoseli, faianta, obiectele sanitare, sistemul de incalzire) iar echipele noastre le monteaza, compania percepand astfel doar costul serviciilor de montaj/instalare.


Consideram avantajos pentru client acest tip de sistem de lucru, de a oferi case din lemn la cheie, vitandu-se astfel situatiile delicate in care culorile, calitatea materialelor, design-ul obiectelor nefiind ceea ce se dorea.


Pentru acei clienti care isi doresc amenajari personalizate, putem oferi servicii de design interior sau mobilier la comanda, prin companii partenere cu care colaboram pentru proiecte.


Beneficiati astfel de preturi foarte avantajoase, deoarece compania noastra lucreaza in sistem de recomandare cu acesti parteneri si nu percepe comisioane.


Beneficii Case din Lemn la Cheie

Dincolo de amenajarile interioare, ne putem ocupa de toate celelalte aspecte necesare atunci cand va doriti o casa din lemn la cheie:


 • gard: suntem producatori de garduri si putem oferi solutii de imprejmuire in functie de orice buget;

 • forare: apa colaboram cu companii specializate si putem garanta preturi competitive;

 • fosa septica: daca nu exista sistem de canalizare in zona aleasa, oferim solutii pentru instalarea unei fose septice in parteneriat cu companii de profil;

 • amenajari exterioare: incadram aici elemente decorative de tipul pergole din lemn pentru terasa, gradina, pergolelor auto, pentru piscine, copertinelor retractabile sau altor elemente decorative pentru curte; totodata suntem producatori de rulouri exterioare si usi de garaj, astfel ca puteti beneficia de preturi de fabrica pentru acest tip de produse;

 • amenajare curte/gradina: experianta anterioara si partenerii ne pot ajuta sa va oferim produse si servicii la preturi competitive daca va doriti amenajarea cu plante, flori, elemente decorative diverse;

Atunci cand clientul solicita pret pentru o case din lemn la cheie trebuie stabilit foarte clar exact ceea ce isi doreste, trebuiesc mentionate si analizate toate detaliile, astfel incat pretul calculate sa include toate elementele. Toate aceste detalii vor constitui anexa la contract.


Despre
Rollux Construct

Compania noastra va mai pune la dispozitie garduri metalice din fier forjat sau metalice de cea mai buna calitate. Totodata producem copertine fixe sau retractabile, avand o vasta intrebuintare si utilizare.Pentru o consultanta de calitate, intrebari sau comenzi, operatorii nostri va stau la dispozitie.

Case din Lemn
Ne Gasiti Pe

facebook logo case din lemn youtube logo rollux construct google+ logo rollux construct

Ultimele Case din Lemn ale Companiei Rollux Construct

 • Case din Lemn Ilfov
 • Case din Lemn Corbeanca
 • Case din Lemn Dobroiesti
 • Case din Lemn Snagov