case din lemn Case din Lemn
Construim case din lemn in stil Canadian utilizand panouri
termoizolate de tip sandwich, produs ce a cunoscut
o crestere spectaculoasa in tara noastra.Citeste mai mult..
Case de Lemn Case de Lemn
Detalii despre case de lemn stil canadian si
caracteristici ale caselor de lemn stil romanesc.Citeste mai mult...
Casa Lemn Casa Lemn
Care sunt materialele din care se construieste casa lemn,
rezistenta si izolatia unei case de lemnCiteste mai mult...


Case Ieftine

Case Ieftine

Situatia economica dificila ne-a impins catre case ieftine, generate de perioada pe care o traversam, aceasta perioada a dus preturile locuintelor spre minime neatinse de foarte multi ani.


In plus, limitarea creditarii si dificultatea cu care se acceseaza un imprumut pentru construirea unei case, ii determina pe cei mai multi dintre clientii cu care intram in contact sa inceapa o discutie utilizand termenul de "case ieftine".


Deoarece placerea oamenilor de a locui si a-si creste copii la curte a inregistrat cresteri de la an la an, constrcutiile din lemn constituie o solutie extrem de apreciata, acestea fiind ieftine si accesibile unui segment larg de populatie.


In analiza unei solutii locative, se vor lua in discutie apartamentele la bloc ( indiferent daca sunt noi sau vechi)


Daca analizam preturile, vom constata ca argumentele sunt in mare majoritate in favoarea caselor din lemn.


Sa luam astfel in calcul doua tipuri de locuinte:

  • un apartament de 2 camere la bloc, indiferent de cartier, cu o suprafata medie de 60-70mp si un cost mediu de 50.000E;

  • o casa la curte intr-o comuna de langa Bucuresti ( Comuna Berceni de exemplu) parter plus mansarda, cu 300mp teren, o suprafata de 80mp, trei camere, doua bai, cu un cost maxim de 50.000E la cheie, avand toate utilitatile, o curte frumoasa, spatiu de joaca pentru copii, terasa, gratar, parcare;

Intelegem acum de ce clientii discuta despre sistemul nostru de constructie ca o solutie avantajoasa, preferand case ieftine in locul apartamentelor care le limiteaza foarte mult aria de optiuni.


Sistemul de constructie permite obtinerea unor costuri foarte avantajoase pentru beneficiar.


In plus, parteneriatele pe care le dezvoltam cu agentii imobiliare specializate in vanzarea de terenuri in jurul Bucurestiului ne ajuta sa putem oferi solutii la preturi fara concurenta.


Nu am luat in calcul clientii care au in proprietate un teren. Costurile in acest caz sunt deosebit de atractive, mai ales daca utilitatile exista deja si nu mai presupun investitii suplimentare.


Atunci, o casa de 100mp, care costa maxim 30.000E, nu poate fi decat o solutie de vis pentru orice persoana care isi doreste o casa la curte.


Foarte important de inteles este faptul ca notiunea de case ieftine nu implica utilizarea de materiale de slaba calitate sau rabat de la norme si reguli de securitate in constructii.


Sistemul constructiv in sine si elementele componente, permit scaderea costurilor si obtinerea unor preturi atractive pentru structurile realizate astfel.


Orice locuinta se construieste respectand un proiect aprobat de un arhitect iar materialele utilizate sunt achizitionate de la companii consacrate, care pot garanta pentru calitate si conformitate pot intra in categoria case ieftine.


Despre
Rollux Construct

Compania noastra va mai pune la dispozitie garduri metalice din fier forjat sau metalice de cea mai buna calitate. Totodata producem copertine fixe sau retractabile, avand o vasta intrebuintare si utilizare.Pentru o consultanta de calitate, intrebari sau comenzi, operatorii nostri va stau la dispozitie.

Case din Lemn
Ne Gasiti Pe

facebook logo case din lemn youtube logo rollux construct google+ logo rollux construct

Ultimele Case din Lemn ale Companiei Rollux Construct

  • Case din Lemn Ilfov
  • Case din Lemn Corbeanca
  • Case din Lemn Dobroiesti
  • Case din Lemn Snagov